Volledig scherm
© Twitter

Vakantiehuis beklad van Amerikaanse tandarts die leeuw Cecil vermoordde

Onbekenden hebben het buitenverblijf van leeuwendoder Walter Palmer in Florida besmeurd met graffiti. Dat meldt Reuters.

 1. Amerikaanse jaagster daagt dierenliefhebbers uit op Facebook: "Aan alle haters"
  Jacht

  Amerikaan­se jaagster daagt dierenlief­heb­bers uit op Facebook: "Aan alle haters"

  Wereldwijd wordt heftig gereageerd op het overlijden van Cecil, de leeuw die in Zimbabwe werd doodgeschoten door een Amerikaanse jager/tandarts. Landgenote Sabrina Corgatelli, ook een trofeeënjaagster, laat de commotie niet aan haar hart komen. Intendeel, op Facebook doet Corgatelli er nog een schepje bovenop door trots te poseren naast meerdere wilde dieren die ze afmaakte tijdens haar vakantie in Zuid-Afrika.
 2. Recordcijfers in VS: meer dan half miljoen nieuwe gevallen in week tijd en nu kan ook Trump er niet meer omheen

  Recordcij­fers in VS: meer dan half miljoen nieuwe gevallen in week tijd en nu kan ook Trump er niet meer omheen

  Ook in de Verenigde Staten gaat het niet de goede kant op met de coronacijfers. Afgelopen week werden meer dan een half miljoen nieuwe gevallen gerapporteerd en dat waren er nooit eerder zo veel. Zesentwintig van de 50 staten van het land tekenen recordcijfers op of zitten er niet ver meer af. Hoewel president Trump al herhaaldelijk beweerde dat het einde van de epidemie in de VS in zicht is, gaf hij dinsdagavond tijdens een rally toch toe dat de cijfers omhoog gaan in de Midwest.
 3. Proces tegen beroepsjager die Cecil hielp doden uitgesteld

  Proces tegen beroepsja­ger die Cecil hielp doden uitgesteld

  Het proces tegen de beroepsjager die een Amerikaanse toerist geholpen zou hebben bij het doden van de bekende leeuw Cecil is zeven weken uitgesteld. Dat heeft de rechtbank beslist. Theo Bronkhorst verscheen vanmorgen in de afgeladen volle rechtszaal van Hwange, zo'n 700 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Harare. Zijn advocaat Givemore Muvhingi verzocht om een uitstel van het rechtsgeding, dat nu op 28 september zal beginnen. Bronkhorst kreeg ook bijstand van een tweede advocaat toegewezen.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is