Agnes en haar kat Wiskey
Volledig scherm
Agnes en haar kat Wiskey © Agnes de Koning

Vakantie naar Curaçao vervalt vanwege ernstig zieke kat

"Gratis af te halen: een All inclusive vakantie naar Curaçao." De Nederlandse Agnes de Koning (28) hoefde niet twee keer na te denken toen ze deze oproep op Facebook zette. Ze wil zelf niet gaan omdat haar kat ernstig ziek is. Een vrijwilliger vinden bleek echter onmogelijk.

  1. Franse presidentskandidaat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

    Franse presidents­kan­di­daat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

    De Franse extreemrechtse presidentskandidaat Eric Zemmour heeft de naam ‘Reconquête’ (herovering) gekozen voor zijn eigen partij. Dat heeft hij zijn zondag duidelijk gemaakt bij de officiële start van zijn campagne. Een paar duizend mensen hebben in Parijs gedemonstreerd op de plek waar hij zijn eerste campagnerally wilde houden. De politie besloot uit veiligheidsoverwegingen de bijeenkomst te verplaatsen naar Villepinte, een plaats op twintig kilometer van de Franse hoofdstad. Er werden 48 actievoerders aangehouden.