Hoewel Byron Bay de plek is waar zijn 18-jarige zoon Théo (rechts) verdween, voelt vader Laurent zich er thuis. "Alsof ik een nachtmerrie beleef in het paradijs."
Volledig scherm
Hoewel Byron Bay de plek is waar zijn 18-jarige zoon Théo (rechts) verdween, voelt vader Laurent zich er thuis. "Alsof ik een nachtmerrie beleef in het paradijs." © Belga/RV Facebook Looking for Theo Hayez

Vader vermiste Theo Hayez (18) is opnieuw in Australië: “Raar, maar ik voel me hier thuis”

Drie maanden nadat zijn zoon Théo Hayez (18) vermist raakte in Byron Bay, is vader Laurent Hayez opnieuw naar Australië gereisd om zijn zoon te zoeken. Ondanks het drama, vindt hij de badplaats Byron Bay een prachtige plek. “Ik voel me hier thuis”, zegt hij.

2 reacties

 • rob antwerp

  3 jaar geleden
  Naïviteit: als 18jarige en alleen ben je 's nachts nooit 100% veilig. En al zeker niet als je dronken en alleen bent. De wereld is nu eenmaal niet een vreedzame plaats
 • frans hertens

  3 jaar geleden
  waarom voelthij zich hier thuis??
 1. Deze week in 1934: “Regen van duizend geweerschoten” maakt einde aan geromantiseerde moordtocht van Bonnie en Clyde

  Deze week in 1934: “Regen van duizend geweerscho­ten” maakt einde aan geromanti­seer­de moordtocht van Bonnie en Clyde

  Wereldberoemd werden ze in de jaren dertig toen de Grote Depressie lelijk huishield in de VS. Het Amerikaanse crimikoppel Bonnie en Clyde overviel een tiental banken en vermoordde dertien mensen, onder wie negen agenten. Maar op 23 mei 1934, deze week exact 88 jaar geleden, liepen Bonnie en Clyde op een landweg in Louisiana in een hinderlaag van de Amerikaanse politie en werden ze zelf koelbloedig doodgeschoten.
 2. “Ik was 16 jaar toen je me ontmaagdde”: vrouw confronteert dominee voor volle kerk met seksueel misbruik
  Play

  “Ik was 16 jaar toen je me ontmaagdde”: vrouw confron­teert dominee voor volle kerk met seksueel misbruik

  Een Amerikaanse dominee heeft voor een volle kerk moeten toegeven dat hij als 38-jarige seksuele contacten had met een 16-jarig meisje. John B. Lowe (65) probeerde de zaak in eerste instantie nog te minimaliseren, maar daarna confronteerde Bobi Gephart (43) hem met het seksueel misbruik. “Ik was amper 16 jaar toen je me ontmaagdde", klonk het. De nachtmerrie zou daarna nog negen jaar blijven duren.