Twitter @YomiShogunle
Volledig scherm
© Twitter @YomiShogunle

Vader veilt kindbruid op Facebook in ruil voor koeien, auto’s en geld

Een zestienjarig Zuid-Soedanees meisje is als kindbruid geveild op Facebook. De koper die de grootste bruidsschat kon voorleggen, kreeg haar hand. Het duurde vijftien dagen vooraleer Facebook het bewuste bericht verwijderde, maar tegen dan was het kind al getrouwd.

30 reacties

 • Mateo Buysse

  3 jaar geleden
  Tja...eerlijk zijn, als niemand dat rapporteert kunnen ze het ook niet weten. Hoewel ze dan wel hun zoekfilters zullen mogen bijstellen zodat dat niet meer gebeurt.
 • Jan Delafontaine

  3 jaar geleden
  Binnenkort ook in Europa dankzij Merkel en haar waanzinnige collega's.
 • Hendrik Goris

  3 jaar geleden
  Mooie kultuur. Vertel er maar eens kwaad over en je wordt vèèèl vlugger gecensureerd.
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  De directie van facebook moet gestraft worden voor het organiseren van vrouwenhandel. Hoe kunnen ze daar nu mee weg komen?
 • Lucynda van der Does

  3 jaar geleden
  Facebook....schaam je.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.