Vader publiceert schokkende video van aanrijding zoontje (6) door gedrogeerde bestuurder

De politie van Cleveland heeft een video vrijgegeven van een akelig ongeval. Op 28 februari werd de zesjarige Noah aangereden door een gedrogeerde bestuurder voor de ogen van zijn vader. De politie publiceerde de beelden op vraag van papa James, die zo hoopt mensen te sensibiliseren om niet onder invloed achter het stuur te kruipen. De GoPro van James legt schrijnend vast hoe hij zijn kermende zoon bijstaat terwijl hij de hulpdiensten contacteert. Het ongeval werd veroorzaakt door een 24-jarige man die onder invloed bleek te zijn van meerdere drugs, zoals ketamine en cocaïne. Noah raakte ernstig gewond, maar overleefde de aanrijding.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Franse presidentskandidaat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

  Franse presidents­kan­di­daat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

  De Franse extreemrechtse presidentskandidaat Eric Zemmour heeft de naam ‘Reconquête’ (herovering) gekozen voor zijn eigen partij. Dat heeft hij zijn zondag duidelijk gemaakt bij de officiële start van zijn campagne. Een paar duizend mensen hebben in Parijs gedemonstreerd op de plek waar hij zijn eerste campagnerally wilde houden. De politie besloot uit veiligheidsoverwegingen de bijeenkomst te verplaatsen naar Villepinte, een plaats op twintig kilometer van de Franse hoofdstad. Er werden 48 actievoerders aangehouden.