Marcel Smit
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Smit © Koen Verheijden

Vader Ivana Smit: “Ze hebben haar als een stuk vuil over de rand gegooid”

Na twee jaar knokken heeft de familie van fotomodel Ivana Smit eindelijk een sprankje hoop op ‘gerechtigheid voor Ivana’. Haar dood wordt door de Maleisische politie nu, in het derde onderzoek, beschouwd als een moord. Maar de prijs is hoog. “We gaan eraan kapot.”

3 reacties

 • Thomas Anderson

  2 jaar geleden
  Diane alleen wetsdokter kan overlijden vaststellen al de rest is horen zeggen!
 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  "Mijn dochter is overleden aan een overdosis, maar hij heeft haar van het balkon gegooid": zelfs als dat zo is, zijn ze hoogstens schuldig aan het verbergen van een lijk, niet aan moord. Iemand die al overleden is, kan je nu eenmaal niet vermoorden. Die familie moet zich er helaas eindelijk eens bij neerleggen dat hun dochter geen engeltje was en ze vrijwillig drugs nam.
 • lukas wouters

  2 jaar geleden
  Zeer hard voor de ouders. Hopelijk komt de waarheid aan het licht en kunnen ze dit zwaar lot enigzins verwerken.
 1. Europa geeft België budgettaire ademruimte, maar tikt ons land ook op de vingers

  Europa geeft België budgettai­re ademruimte, maar tikt ons land ook op de vingers

  De Europese Commissie geeft België en de andere lidstaten van de EU een jaar langer budgettaire ademruimte. Na de coronapandemie zijn het nu de oorlog in Oekraïne, de hoge energieprijzen en aanhoudende verstoring van de toeleveringsketens die de Commissie doen beslissen om de strikte begrotingsregels in het vriesvak te stoppen. Toch is het dagelijks bestuur van de Europese Unie scherp in zijn rapport van ons land.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.