Marcel Smit
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Smit © Koen Verheijden

Vader Ivana Smit: “Ze hebben haar als een stuk vuil over de rand gegooid”

Na twee jaar knokken heeft de familie van fotomodel Ivana Smit eindelijk een sprankje hoop op ‘gerechtigheid voor Ivana’. Haar dood wordt door de Maleisische politie nu, in het derde onderzoek, beschouwd als een moord. Maar de prijs is hoog. “We gaan eraan kapot.”

3 reacties

 • Thomas Anderson

  1 jaar geleden
  Diane alleen wetsdokter kan overlijden vaststellen al de rest is horen zeggen!
 • Diane Bernaerts

  1 jaar geleden
  "Mijn dochter is overleden aan een overdosis, maar hij heeft haar van het balkon gegooid": zelfs als dat zo is, zijn ze hoogstens schuldig aan het verbergen van een lijk, niet aan moord. Iemand die al overleden is, kan je nu eenmaal niet vermoorden. Die familie moet zich er helaas eindelijk eens bij neerleggen dat hun dochter geen engeltje was en ze vrijwillig drugs nam.
 • lukas wouters

  1 jaar geleden
  Zeer hard voor de ouders. Hopelijk komt de waarheid aan het licht en kunnen ze dit zwaar lot enigzins verwerken.
 1. Britse moeder (20) voor ogen van baby vermoord “omdat overvallers bang van haar werden”

  Britse moeder (20) voor ogen van baby vermoord “omdat overval­lers bang van haar werden”

  Een man uit Georgië is afgelopen weekend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op een jonge moeder in Griekenland. De overval op het gezin van de Britse Caroline Crouch (20) choqueerde het land compleet. De politie gaat ervan uit dat een internationale bende verantwoordelijk is voor het drama. Bij hoge uitzondering looft de regering daarom een megabedrag van 300.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de ontmaskering van de daders.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"