Het stuk land van Gerrit-Jan van D. is inmiddels één grote wildernis, maar hier lijkt hij een speelplaats voor zijn kinderen te hebben gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stuk land van Gerrit-Jan van D. is inmiddels één grote wildernis, maar hier lijkt hij een speelplaats voor zijn kinderen te hebben gemaakt. © Raymond Boere

“Vader Drents gezin had grootse plannen voor commune met verslaafden”

De opgepakte vader Gerrit-Jan van D. (67) die zes kinderen zou hebben vastgehouden op een boerderij in het Nederlandse Ruinerwold (provincie Drenthe) had eind jaren negentig al grootse plannen voor een commune met verslaafden. Hij kocht hiervoor drie stukken weiland bij het Staphorster bos, bevestigt de zoon van de vorige grondeigenaar. Het project is nooit van de grond gekomen.  

0 reacties

 1. Oud-leerling richt bloedbad aan in Russische school: leraar en zeven scholieren gedood, 32 gewonden
  Play

  Oud-leer­ling richt bloedbad aan in Russische school: leraar en zeven scholieren gedood, 32 gewonden

  Bij een schietpartij op een school in Kazan, een stad in centraal Rusland, zijn zeker negen doden gevallen. Het gaat om zeven leerlingen, een leraar en een andere volwassene. Er vielen ook meer dan 30 gewonden. Volgens de autoriteiten is de dader een 19-jarige oud-leerling van de school die alleen handelde. Zijn motief is nog onbekend. President Vladimir Poetin heeft zijn medeleven betuigd aan de families van de slachtoffers. Hij kondigde aan de regels rond wapenbezit te zullen aanpassen.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op