KameraOne
Volledig scherm
© KameraOne

Vader bindt epileptische zoon aan boom vast

In Thailand heeft een vader zijn eigen zoon aan een boom vastgebonden. De 13-jarige jongen had last van epileptische aanvallen. De vader dacht dat hij vastgetekend zichzelf niet zou kunnen verwonden. ‘’Ik denk dat dit de beste manier is om hem veilig te houden en hij heeft er nooit over geklaagd. Ik hou van hem.’’

2 reacties

 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Patrick Sneyers vergeet even dat er geen sociale zekerheid is en de grote steden ver weg zijn. Dat er gewerkt wordt voor voedsel eerder dan voor iets anders.
 • Patrick Sneyers

  3 jaar geleden
  Vader vergeet wel duidelijk dat er dokters en professors voor zijn om jongen te helpen
 1. Onderzoeksrapport over feestjes in ambtswoning van Britse premier gepubliceerd: “Leidinggevenden moeten verantwoordelijkheid nemen”

  Onderzoeks­rap­port over feestjes in ambtswo­ning van Britse premier gepubli­ceerd: “Leidingge­ven­den moeten verantwoor­de­lijk­heid nemen”

  De Britse topambtenaar Sue Gray heeft haar volledige rapport over het ‘partygate’-schandaal overhandigd aan Downing Street 10, de ambtswoning van premier Boris Johnson. Tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk hebben er in en rond Downing Street elke vrijdag feestjes plaatsgevonden. De volgende ochtend lagen de lege flessen en etensresten er nog. Dat stellen enkele medewerkers anoniem aan de Britse openbare oproep BBC.