De vader met zijn gezin voor corona toesloeg
Volledig scherm
De vader met zijn gezin voor corona toesloeg © GoFundMe

Vader (49) van twaalf kinderen bezwijkt aan corona nadat er geen beademingsmachine beschikbaar was

“Het meest verschrikkelijke dat ik in mijn leven heb moeten doen, was thuiskomen en mijn kinderen vertellen dat hun vader het niet heeft gered.” Het zijn de hartverscheurende woorden van Gina Robnett nadat haar echtgenoot Reed Hickson (49) is gestorven aan Covid-19. De Texaan vocht al een maand tegen het coronavirus. Toen zijn toestand verslechterde, had hij nog één kans om in leven te blijven - met behulp van een hart-longmachine, maar die was niet beschikbaar.

1 reactie

 • Guy Van Brussel

  1 jaar geleden
  Biden straft de "red states" door bepaalde medicatie daar achter te houden.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. "Mijn vrouw is 35, niet gevaccineerd en ligt nu in een doodskist”: Josh verliest echtgenote aan Covid-19 nadat ze is bevallen van dochter

  "Mijn vrouw is 35, niet gevacci­neerd en ligt nu in een doodskist”: Josh verliest echtgenote aan Covid-19 nadat ze is bevallen van dochter

  Samantha Willis (35) uit Noord-Ierland was hoogzwanger en niet gevaccineerd toen ze besmet raakte met het coronavirus. Twee weken nadat ze een gezonde baby op de wereld zette, is ze overleden aan Covid-19. De begrafenis van Samantha vond plaats in dezelfde kerk waar ze met haar man Josh trouwde – terwijl het dochtertje dat ze op de wereld had gezet maar tragisch genoeg nooit kon vasthouden, tijdens dezelfde dienst werd gedoopt.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Voormalig Brits premier Liz Truss: “Ik werd neergehaald door linkse economische establishment”

  Voormalig Brits premier Liz Truss: “Ik werd neerge­haald door linkse economi­sche establish­ment”

  Met een essay voor de Britse krant ‘The Telegraph’ doorbreekt Liz Truss voor het eerst de stilte sinds ze na 49 dagen opstapte als premier. Economische “orthodoxie” was volgens haar de reden dat ze haar controversiële plannen niet kon doorvoeren. “Ik beweer niet onschuldig te zijn in wat er is gebeurd, maar in wezen kreeg ik geen realistische kans om mijn beleid uit te voeren”, schrijft ze.
 3. Niet-gevaccineerde moeder sterft 14 dagen na echtgenoot aan corona, haar laatste wens: "Vaccineer mijn kinderen!”

  Niet-gevacci­neer­de moeder sterft 14 dagen na echtgenoot aan corona, haar laatste wens: "Vaccineer mijn kinderen!”

  Lydia Rodriguez (42 ) en haar man Lawrence (49 ) zijn er heilig van overtuigd ze elke ziekte alleen kunnen overwinnen, zelfs Covid-19. Het gezin met vier kinderen uit Texas vertrouwt meer op God dan op medicijnen. Maar dan raken ze besmet met het coronavirus. Eerst sterft Lawrence, dan volgt Lydia. Maar de moeder heeft nog één wens voor ze komt te overlijden: “Vaccineer mijn kinderen!”.