Zwaarbewapende agenten bij de ingang van de bank.
Volledig scherm
Zwaarbewapende agenten bij de ingang van de bank. © AP

Urenlange gijzeling in Amerikaanse bank loopt goed af

BuitenlandIn een bank in het Amerikaanse St. Cloud, in de staat Minnesota, is een gijzeling van meer dan 8 uur afgelopen zonder gewonden. Een verdachte is opgepakt. Dat meldt de politie aan Amerikaanse media.

  1. Moordenaar Mexicaanse journalist veroordeeld tot 32 jaar cel: kleine stap naar meer persvrijheid (al kan erger bijna niet)

    Moordenaar Mexicaanse journalist veroor­deeld tot 32 jaar cel: kleine stap naar meer persvrij­heid (al kan erger bijna niet)

    Een tweede moordenaar van de Mexicaanse journalist Javier Valdez krijgt een gevangenisstraf, ditmaal 32 jaar en 3 maanden. Het gaat om Juan Francisco Picos Berrueta. De rechter veroordeelde hem als medepleger en organisator van de moord op Valdez, meldt het Openbaar Ministerie. Daarmee wordt een kleine stap gezet naar meer persvrijheid, al is er nog een lange weg te gaan.
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!