Clinton en Trump in debat tijdens de campagne van 2016.
Volledig scherm
Clinton en Trump in debat tijdens de campagne van 2016. © AFP

Ultieme wraak voor Democraten: Trump eindigt met exact dezelfde score als Clinton in 2016

Nu de race gelopen is, blijft Donald Trump achter met exact evenveel kiesmannen als de verliezende Hillary Clinton vier jaar geleden. 232 stuks om precies te zijn, noem het de ultieme speling van het lot. En reken maar dat ze daar op het hoofdkwartier van de Democraten volop over aan het gniffelen zijn.

57 reacties

 • Gino Denil

  11 maanden geleden
  De democraten zijn niet voor open grenzen, Jozef Van Vaerenbergh. Maar voor een intelligentere aanpak dan het bouwen van een muur. Waar je kan over klimmen, tunnels onder kan graven en die omwaait bij een stevige storm. Bovendien zullen ze een vorm van Obamacare terug uitwerken en de corona pandemie ernstig aanpakken. Moeilijkste problemen zijn het enorme begrotingstekort, de enorme toename van de staatsschuld die Trump veroorzaakte en de verdeeldheid en onverdraagzaamheid die Trump creëerde. 
 • sam Vandermeren

  11 maanden geleden
  De democraten hebben tijdens de 4jaren hun verlies ook nooit onder stoelen of banken gestoken.
 • Kurt Decloedt

  11 maanden geleden
  De boemerang in het gezicht van Trump! 
 • Jos Huibers

  11 maanden geleden
  Spreken van verbinding en verzoening en van ultieme wraak is als water en vuur samenbrengen. Amerika is een verdeelde staat en zal dit onder deze president ook zo blijven, zullen de republikeinen ook heel de tijd rechtszaken en afzettingsprocedures gebruiken?
 • Geert Geurts

  11 maanden geleden
  Na 4 jaar wanbeleid valt er niet veel te gniffelen.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.