Larry Kudlow.
Volledig scherm
Larry Kudlow. © REUTERS

"Uitzonderingen op Amerikaanse importheffingen verlengd als Europa toegevingen doet"

De uitzonderingen die werden toegekend op de Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium worden voor de Europese Unie slechts verlengd als er in ruil toegevingen komen. Dat heeft Larry Kudlow, de economische topadviseur van president Donald Trump, gezegd op de zender CNBC.

7 reacties

 • Lisette Theunis

  3 jaar geleden
  Wat zijn wij in de eu toch een bende natte dwijlen om altijd aan de broekspijpen van de VS te gaan hangen. Europa is vandaag groot genoeg, en kan best zelf zorgen voor zijn vliegertjes en afweersystemen. Maar dan moet de eu bevolking die parasitaire natte dwijlen in de eu eerst duidelijk maken wat ze echt willen in dit zwalpend europa.
 • Frans Peeters

  3 jaar geleden
  Is dit geen vorm van chantage
 • Hubert Wouters

  3 jaar geleden
  Of we het willen of niet, we zullen binnenkort Amerikaans hormonenvlees op ons bord krijgen. Het enige alternatief is de Amerikanen buitenschoppen.
 • Filip Vanlaeken

  3 jaar geleden
  De globale economie werkt niet. Te vervuilend, sociale dumping, te veel concentratie van rijkdom, lage kwaliteit. Dus meer taksen zijn een goede zaak, als we ze gericht heffen op goederen uit lagelonenlanden en andere zaken die we beter zelf maken.
 • wim rooyakkers

  3 jaar geleden
  De EU belast de USA cars al zeer zwaar ook de Harley Davidson motoren zijn voldoende belast.