Peter van der Vorst presenteert RTL Boulevard.
Volledig scherm
Peter van der Vorst presenteert RTL Boulevard. © ANP Kippa

Uitzendingen RTL Boulevard vanavond weer hervat na dreiging

De uitzendingen van RTL Boulevard, waar misdaadjournalist Peter R. de Vries voor hij werd neergeschoten te gast was, worden maandag hervat vanaf een nieuwe locatie. Zaterdag werd het Nederlandse programma nog geannuleerd. De politie vreesde toen dat iemand een aanslag zou plegen met een raketwerper.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 1. Klusjesman ook verdacht van mishandeling 'kinderen van Ruinerwold’

  Klusjesman ook verdacht van mishande­ling 'kinderen van Ruinerwold’

  Oostenrijker Josef B., de klusjesman van het ‘boerderijgezin’ in het Nederlandse Ruinerwold, wordt nu ook verdacht van het mishandelen van de kinderen van het gezin. De 60-jarige werd al verdacht van het medeplegen van vrijheidsberoving van de kinderen van Gerrit Jan van D., die zijn eigen geloof predikte. Van D. woonde de laatste tien jaar met de jongste zes in een boerderij in Ruinerwold, waar het gezin in oktober 2019 werd ontdekt.