Uitgelekte beelden tonen Britse F35-jet die neerstort in Middellandse Zee

Gelekte beelden tonen hoe een Britse F35-jet van vliegdekschip HMS Queen Elizabeth in de Middellandse zee is neergestort. Kort na het opstijgen, geraakte de piloot plots in de problemen. De jet zelf belandde in zee, de piloot kon zich gelukkig wél redden door de schietstoel. Het incident dateert van 17 november en wordt nu verder onderzocht.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.