Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Shutterstock

Ufo of buitenlandse dreiging? Amerikaanse inlichtingenofficier doorbreekt stilzwijgen

In 2007 besloot Amerika te investeren in onderzoek naar buitenaardse ruimtetuigen: het Advanced Aerospace Threat Identification (AATIP) zou het programma heten. Tot 2017 heerste er een omerta over het mysterieuze ufo-programma, toen werd er voor het eerst informatie gelekt. En ook nu wordt er opnieuw een tipje van de sluier opgelicht door de voormalige directeur van het AATIP. 

71 reacties

 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Er vliegt soms iets in de lucht waarvan we niet weten wat het is. Voila, dat is dan dat. Ik lig er niet wakker van. Als na jaren, eeuwen observeren zogezegd buitenaardse wezens zich niet durven of willen kenbaar maken aan de mensheid dan hebben ze daar hun redenen voor. Die redenen kan ik met gemak raden en ik moet ze groot gelijk geven.
 • Etienne Durinck

  3 jaar geleden
  Men ziet overduidelijk iets dat men niet kan verklaren. En verteld er dan maar smoesjes over. Zo wordt men achteraf niet uitgelachen.
 • Ronald Van Ee

  3 jaar geleden
  ja voor de meeste kan het niet en is het fixie maar er is ook een tijd geweest dat men met paard en kar rondreed en als men toen over een trein of zo iets sprak was men de dorpsgek laat staan als ze moesten vertellen dat die 400km per uur haalde en over vliegen sprak ???
 • danny janssens

  3 jaar geleden
  Men mag niet alles openbaar maken vrees ik. Anders moet men een aantal miljard gelovigen , over de schepper , andere onzin wijsmaken.
 • Vic Smeets

  3 jaar geleden
  Waarom zijn foto's van ufo' s altijd onduidelijk??? Heel simpel er zijn geen ufo s .... Ik geloof in buitenaards leven, maar niet in hun mogelijkheden om tot hier te komen....
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.