Donald Trump en Melania kregen voor ze aan boord gingen van Air Force One applaus van zijn kinderen Donald jr., Eric, Ivanka en hun partners. Barron was niet te bespeuren.
Volledig scherm
Donald Trump en Melania kregen voor ze aan boord gingen van Air Force One applaus van zijn kinderen Donald jr., Eric, Ivanka en hun partners. Barron was niet te bespeuren. © AFP

Twitteraars willen weten waar Barron Trump (14) is

Nu Donald Trump definitief de deur van het Witte Huis achter zich heeft dichtgetrokken en op weg is naar Mar-a-Lago in Florida, zitten twitteraars met een prangende vraag: waar is Barron? ‘The Donald’ stapte met echtgenote Melania aan zijn zij naar de Marine One-helikopter, maar hun veertienjarige zoon was in geen velden of wegen te bespeuren. 

2 reacties

 • Tine Dem

  1 maand geleden
  Alle luxe en praal, maar voor de rest hoeft niemand die jongen te benijden. Hopelijk neemt hij geen voorbeeld aan zijn vader!
 • Noël Dierickx

  1 maand geleden
  Hij is de enige van gans die Trump-clan waar ik oprecht medelijden mee heb.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"