Donald Trump en Melania kregen voor ze aan boord gingen van Air Force One applaus van zijn kinderen Donald jr., Eric, Ivanka en hun partners. Barron was niet te bespeuren.
Volledig scherm
Donald Trump en Melania kregen voor ze aan boord gingen van Air Force One applaus van zijn kinderen Donald jr., Eric, Ivanka en hun partners. Barron was niet te bespeuren. © AFP

Twitteraars willen weten waar Barron Trump (14) is

Nu Donald Trump definitief de deur van het Witte Huis achter zich heeft dichtgetrokken en op weg is naar Mar-a-Lago in Florida, zitten twitteraars met een prangende vraag: waar is Barron? ‘The Donald’ stapte met echtgenote Melania aan zijn zij naar de Marine One-helikopter, maar hun veertienjarige zoon was in geen velden of wegen te bespeuren. 

2 reacties

 • Tine Dem

  1 maand geleden
  Alle luxe en praal, maar voor de rest hoeft niemand die jongen te benijden. Hopelijk neemt hij geen voorbeeld aan zijn vader!
 • Noël Dierickx

  1 maand geleden
  Hij is de enige van gans die Trump-clan waar ik oprecht medelijden mee heb.
 1. Vaccins Pfizer en AstraZeneca doen kans op ziekenhuisopnames tachtigplussers fors dalen
  38

  Vaccins Pfizer en AstraZene­ca doen kans op ziekenhuis­op­na­mes tachtig­plus­sers fors dalen

  De coronavaccins van Pfizer/BioNTech en AstraZeneca laten de kans op ziekenhuisopnames wegens Covid-19 al na het toedienen van één dosis met tachtig procent dalen bij de tachtigplussers. Dat blijkt maandag uit gegevens van de Britse gezondheidsdienst Public Health England (PHE), op basis van de vaccinatiecampagne in Engeland. Vier weken na het toedienen van een eerste prik ligt het aantal symptomatische coronagevallen ook bij zeventigplussers al opvallend lager, zo blijkt uit het onderzoek. Voor het vaccin van Pfizer gaat het om een effectiviteit van 57 tot 61 procent, bij AstraZeneca is dat tussen de 60 en 73 procent.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht