ANP
Volledig scherm
© ANP

Twitter schorst opnieuw account waarmee antivaxer Willem Engel tweette

Een account waarmee de Nederlandse Viruswaarheid-voorman Willem Engel nog tweette is woensdag opgeschort. Dinsdag blokkeerde Twitter al de twee eigen accounts van Engel, nu gaat het om de account van een vriendin. Engels tweets zijn daardoor niet meer zichtbaar voor de gebruikers van het sociaal netwerk.

6 reacties

 • Leen Simons

  11 maanden geleden
  En terecht! Leugens verspreiden op sociale media zou strafbaar moeten zijn.
 • Gerry Cle

  11 maanden geleden
  Alle landen, ongeacht hun politieke visie, volgen dezelfde wetenschappers. Uiteraard zijn er altijd enkele buitenbeentjes die een eigen theorie gefantaseerd hebben. Engels is een dansleraar en ken geen fluit van virussen, pandemieën en vaccineren. Je moet gek zijn om zo iemand te geloven.
 • Frans Peeters

  11 maanden geleden
  Debat ontwijken of het is faknews en desinformatie enkel belang in big pharma waar miljarden heengaan is ok
 • anne callebaut

  11 maanden geleden
  Muriele iedereen heeft het recht om te spreken.
 • Martine Tresinie

  11 maanden geleden
  Waarom mensen en onafhankelijke wetenschappers (alias Nobelprijswinnaar)die een andere mening hebben niet eens uitnodigen op tv voor een debat,als ze dan toch zo een onzin uitkramen en desinformatie verspreiden kunnen ze ineens gelijk met de grond gemaakt worden.Neen dit lef hebben ze niet onze geweldige wetenschappers,liever alles verwijderen en censureren met allerlei excuses.Alleen hun waarheid is de waarheid,er staat teveel op het spel en er zou teveel naar boven komen.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.