Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ThinkStock

Twintiger doodgestoken door zeven gemaskerde personen in Parijs

BuitenlandIn het dertiende arrondissement van de Franse hoofdstad Parijs is dinsdagavond een man, een twintiger, om het leven gebracht met verschillende messteken. Dat is vernomen uit politiebronnen.

2 reacties

 • hans voet

  1 jaar geleden
  Volgens een politiebron zijn de aanvallers weggevlucht. Natuurlijk. Van waar die opmerking ? Had je soms gedacht het soort dat moordt, en dan nog met 7 tegen 1, op de politie wacht om zich aan te geven ?
 • Marjan Frankie

  1 jaar geleden
  Wat een bende lafaards met 7 tegen 1 met de duidelijke intentie van te moorden met messen ... Zulke mensen ook al zijn het jongeren allemaal in de vergeetput gooien dit zijn ziekelijke geesten die niet meer kunnen hersteld worden En aan alle mensenrechten organisaties, word eens wakker sommige mensen zijn dat niet meer waard
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.