Volledig scherm
© Photo News

Twintig zwaargewonde Palestijnen naar Egypte gebracht, Turkije boos op Egypte en Israël

GazaNa de bloedige protesten aan de grens tussen de Gazastrook en Israël worden twintig zwaargewonde Palestijnen in Egypte behandeld. "De patiënten verkeren in levensgevaar of hebben complexe operaties nodig", aldus Aiman Sahabani. Hij is het hoofd van de spoeddienst in het Shifa-ziekenhuis in Gaza. De Palestijnen werden door kogels van Israëlische soldaten getroffen en worden van de kuststrook via de Rafah-grensovergang naar Egypte gebracht.

4 reacties

 • bram Lokeren

  3 jaar geleden
  lang leve Turkije en Erdogan
 • Ivo Vangeel

  3 jaar geleden
  En story dat al zovele jaren gaande is,en ze allen comentaar hebben,op de een of de ander,maar en oplossing,noppes.Het enige wat de vn doet is en minuut stilte voor de slachtoffers.Voor de rest zitten ze daar maar op hun gat.......
 • Fons Dewaele

  3 jaar geleden
  Türkije zal hier zeggen hoe Israel zich moet gedragen. Zouden ze niet beter eerst eens op eigen borst kloppen alvorens een ander land de les te spellen.
 • Sharon Debeul

  3 jaar geleden
  Een echte schande als zwaar gewonde palestijnen niet naar eender welk land ter verzorging mogen gevlogen worden van Israël en Egypte. Ze moeten over Hamas zwijgen want hier gaat het om hun eigen beslissing.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden