Rv
Volledig scherm
© Rv

Twijfels over meisje dat haar IS-beul terugzag in Duitsland

VerkrachtingEr rijzen twijfels rond het verhaal van Ashwaq Ta’lo, het meisje dat in Duitsland oog in oog zou komen te staan zijn met haar IS-beul. Volgens Ashwaq kon de politie Abu Humam identificeren op bewakingsbeelden, maar werd haar vervolgens verteld dat de man vrijuit zou gaan "omdat hij ook een vluchteling is". Uit angst keerde ze vervolgens terug naar haar vader in Irak. "Ik vrees voor mijn leven. Ik voel me veiliger in het Midden-Oosten", liet ze optekenen.

73 reacties

 • Lutgard Crombez

  4 jaar geleden
  Al was ik maar bij moeder (papa) thuis gebleven.... als het daar veilig is, wat deed ze dan in Duitsland?
 • Christine Laevers

  4 jaar geleden
  Niemand weet wie is binnengekomen en vandaag binnenkomt. De administratie kan het niet aan, er is geen tijd voor vingerafdrukken, om valse papieren te checken en tolken te betalen. Sommige mannen zijn zelfs geen IS maar hebben hand-en spandiensten verleent, of komen omdat voor het een of het ander (folteren in een Syrische gevangenis) de grond te heet werd onder hun voeten. Ontsnapte gedetineerden ...
 • Raoul Hoylaerts

  4 jaar geleden
  Els Pauwels,je bent zeker niet alleen.dat was idd de goeie ouwe tijd.
 • Fredien Vandervekens

  4 jaar geleden
  U bent moslim, mijnheer altin ? Dàn begrijp ik Uw "ongeloof" ! Het is namelijk geen IS vent ! Het zijn IS venten ! En nu naar "het gebed" !
 • francois braeckman

  4 jaar geleden
  het is een feit de wereld is om zeep en de bandieten en terroristen worden beschermd