AFP
Volledig scherm
© AFP

Tweet van Elon Musk leidt tot verwarring over deal tussen Hertz en Tesla

Tesla-topman Elon Musk heeft dinsdag op Twitter verwarring gezaaid over een grote deal met het autoverhuurbedrijf Hertz. Musk ontkent dat er een contract is getekend en zegt ook dat een deal voor de producent van elektrische wagens geen impact zou hebben. Bij Hertz klinkt het dat er wel degelijk een bestelling bij Tesla werd geplaatst en dat de eerste wagens intussen al geleverd zijn.

4 reacties

 • Roger De Volder

  3 maanden geleden
  Tesla / Musk zit hier voor niets tussen, dat is gewoon speculatie en Hertz zal waarschijnlijk wel wagens besteld hebben. Dat Musk nu even de puntjes op de I zet en zegt dat er geen contract getekend is, betekent dat a er idd geen contract is, of b er iemand binnen Tesla Enterprise wel degelijk een overeenkomst heeft getekend maar aan de normale tarieven waardoor ie geen goedkeuring / melding heeft moeten doen naar hoofdkantoor, die wil gewoon mega overscoren op bonus.
 • Geert Jackers

  3 maanden geleden
  Zoals het met veel van dat soort aankondigingen gaat….blijkt later dat er veel niet echt van waar is….maar de reklame en aandelen. Hebben hun ding gedaan….de rest wordt vergeten.
 • wim CLAES

  3 maanden geleden
  En die worden geleased , waarschijnlijk voor 6 maand. Geen reden voor vrolijkheid en zeker niet voor een opwaardering vh aandeel voor zo'n waarde. Onbegrijpelijk. En waarschijnlijk na 6 maand of 1 jaar volledig versleten gereden zoals de meeste leasings van huurbedrijven
 • Karel van Velzeke

  3 maanden geleden
  hier zit sowieso al een reukje aan,ondertussen was het aandeel tesla wel met 30 % gestegen ,zo ben je snel binnen .als ik het zie,waarom de SEC dan niet ?
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Oekraïense (52) koopt jachtgeweer tegen mogelijke Russische invasie: “Als er moet geschoten worden, schiet ik”

  Oekraïense (52) koopt jachtge­weer tegen mogelijke Russische invasie: “Als er moet geschoten worden, schiet ik”

  De spanning in Oekraïne stijgt: zal Rusland er binnenvallen of niet? Duizenden Oekraïners nemen het zekere voor het onzekere en bewapenen zichzelf. Zoals Mariana Zhaglo, 52 en moeder van drie kinderen. Zij houdt haar pas gekochte jachtgeweer in de aanslag en zal naar eigen zeggen ook niet aarzelen het te gebruiken tegen de Russen, als Poetin de grens zou oversteken.
 1. Griekse premier verontschuldigt zich voor chaos na hevige sneeuwval

  Griekse premier veront­schul­digt zich voor chaos na hevige sneeuwval

  De Griekse premier Kyriakos Mitsostakis heeft zich woensdag bij de bevolking verontschuldigd voor de chaos door de sneeuw in het land. “Er waren fouten en tekortkomingen die moeten worden rechtgezet”, aldus de premier woensdag op de televisie. De Griekse overheid ligt onder vuur vanwege grote problemen die zijn ontstaan door zware sneeuwval. Hulpdiensten moesten deze week duizenden mensen evacueren omdat zij in hun auto waren gestrand op een ondergesneeuwde snelweg bij Athene. In de media wordt gesproken over een ‘fiasco’.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Kennedy Jr. biedt excuses aan voor vergelijken vaccinatieplicht met onderduiken van Anne Frank

  Kennedy Jr. biedt excuses aan voor vergelij­ken vaccinatie­plicht met onderdui­ken van Anne Frank

  De Amerikaanse schrijver, milieuactivist en complotdenker Robert Kennedy Jr. heeft zich dinsdag op Twitter verontschuldigd voor controversiële opmerkingen die hij onlangs maakte over Anne Frank. Kennedy, een zoon van oud-minister van Justitie Robert F. Kennedy (‘RFK’) en een neef van president John F. Kennedy (‘JFK’), deed zijn uitlatingen tijdens een betoging tegen verplichte vaccinatie in Washington DC.