De foto die Trump deelde op Twitter toont de mislukte lancering van wat Iran bestempelde als een ruimteraket.
Volledig scherm
De foto die Trump deelde op Twitter toont de mislukte lancering van wat Iran bestempelde als een ruimteraket. © AP

Tweet Trump doet vragen rijzen: mocht deze foto wel gedeeld worden?

Gisteren meldde Amerikaans president Donald Trump op Twitter dat de Verenigde Staten niet betrokken waren bij de mislukte lancering van een Iraanse ruimteraket op donderdag. Daarbij voegde hij een gedetailleerde foto van het ongeluk – zo gedetailleerd dat sommigen speculeren dat de foto eigenlijk niet bedoeld was voor de ogen van het brede publiek.

28 reacties

 • Line B

  3 jaar geleden
  De elite wil een derde wereldoorlog uitlokken, tussen Iran, China, Rusland en de US. Zo houdt Trump de lont uit het kruidvat. Onze media beliegen ons constant..... was Hilary verkozen, dan zaten we nu al in een wereldoorlog. Hij is de president, hij zal een goede reden hebben om deze foto op twitter te zetten....
 • Donald Deblaere

  3 jaar geleden
  Franky De Clercq, Trump staat niet boven de wet. Stel u voor dat onze eerste minister of de koning zo zouden reageren, het land is te klein. De eerste die de wet moet respecteren is Trump. "Ik zweer plechtig dat ik getrouw het ambt van president van de Verenigde Staten zal uitoefenen en dat ik naar mijn beste vermogen de grondwet van de Verenigde staten zal bewaren, beschermen en verdedigen." Daar zal o.a wel mee bedoeld worden dat hij de wetten moet respecteren.
 • Peter Bonacasa

  3 jaar geleden
  Behoorlijk wat domme reacties die claimen dat hij dit als president mag doen. Dit toont alleen maar aan hoe (bewust?) onwetend ze zijn: een president, ook de allerslechtste en meest arrogante, is nog altijd gebonden aan bepaalde beperkingen.
 • Jean De Grande

  3 jaar geleden
  valentino, ik heb iets meer vertrouwen in de USA dan in iran. Als dat bij u niet het geval is denk ik dat gij bepaalde terroristische sympathieën hebt.
 • eric maier

  3 jaar geleden
  Franky De Clercq oja ? dit is Defensie en NSA materiaal. zonder overleg geen publicatie, president of niet. Zoals men vermoed staat er een reflectie op de foto, idd een foto van een foto. Trump had beter niet staan opscheppen met de "publicatie"