Greta Thunberg zit op de grond in de trein
Volledig scherm
Greta Thunberg zit op de grond in de trein © Twitter/Greta Thunberg

Tweet Greta Thunberg over overvolle Duitse treinen schiet in verkeerde keelgat: “Wij gaven jou beste service in eerste klasse”

Greta Thunberg heeft na omzwervingen over de hele wereld nood aan vakantie. Het Zweedse meisje is op weg naar haar thuisland en legt de route consequent met de trein af. Op sociale media heeft ze een bericht gepost over de overvolle Duitse treinen, met daarbij een sprekende foto die laat zien hoe ze in de gang moest zitten met haar bagage. Maar de Duitse spoorwegmaatschappij is helemaal niet opgezet met de tweet van de klimaatactiviste. “Het was beter geweest indien je daadwerkelijk ook had gemeld hoe vriendelijk en competent je door ons team op je stoel in de eerste klasse bent verzorgd.”

75 reacties

 • paul van gele

  3 jaar geleden
  Ze hadden er beter aan gedaan dat rotjong van de trein te schotten . Als ik zie hoe ze reist lijk meer op een verhuis.
 • Werner Cerisier

  3 jaar geleden
  Hoe durven de Duitse spoorwegen kritiek leveren op dat wereldwonder. Zij heeft altijd gelijk, allez toch volgens de media.
 • Chiel Van Damme

  3 jaar geleden
  Is dat juist niet beter voor het klimaat vollere treinen??
 • Rudi Vanmechelen

  3 jaar geleden
  Als iedereen zoveel bagage meesleurt dan is er zeker geen plaats meer voor gewone mensen!
 • Chris roseau

  3 jaar geleden
  Shame on you . Terwijl anderen van jou leeftijd examens doen zit jij te mekkeren over een zitplaats . Ga verder studeren dan zul je misschien nog ooit iets bereiken in de wereld .
 1. Greta Thunberg zegt sorry na uitspraak die wenkbrauwen deed fronsen: “Wereldleiders moeten tegen de muur gezet worden”

  Greta Thunberg zegt sorry na uitspraak die wenkbrau­wen deed fronsen: “Wereldlei­ders moeten tegen de muur gezet worden”

  De bekende Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg heeft zich op Twitter verontschuldigd na een opvallende uitspraak die ze deed tijdens een speech in de Italiaanse stad Turijn deze week. Thunberg had gezegd dat wereldleiders “tegen de muur moeten gezet worden”. Ze realiseerde zich niet dat die uitdrukking in het Engels wordt geassocieerd met executie door een vuurpeloton.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.