Tijdens een hevig onweer viel een boom op de tent van een Italiaans gezin op een camping in Marina di Massa. Twee zusjes van 3 en 14 jaar oud kwamen om het leven.
Volledig scherm
Tijdens een hevig onweer viel een boom op de tent van een Italiaans gezin op een camping in Marina di Massa. Twee zusjes van 3 en 14 jaar oud kwamen om het leven. © EPA

Twee zusjes sterven in Italië nadat boom op hun tent valt tijdens hevig onweer

Twee zusjes van 3 en 14 zijn zondagmorgen om het leven gekomen nadat een boom op hun tent was gevallen op een camping in de Italiaanse regio Toscane. Dat heeft het Italiaanse persbureau Ansa bericht. De boom kwam naar beneden tijdens een hevig onweer.

  1. Tweede lockdown in Israël was iets milder maar veel efficiënter: welke lessen kunnen wij daaruit trekken?

    Tweede lockdown in Israël was iets milder maar veel efficiën­ter: welke lessen kunnen wij daaruit trekken?

    Israël is als eerste land ter wereld opnieuw in een strenge lockdown gegaan. En opmerkelijk: hoewel de teugels deze keer iets losser gelaten werden, zijn de curves sneller gedaald. Valt er voor ons land iets te leren uit die aanpak? Volgens Eran Segal, wetenschapper aan het befaamde Weizmann-instituut, zijn er vooral verschillen te noteren tussen de verschillende bevolkingslagen. En de scholen ziet hij toch ook liever gesloten.