Juwelierszaak Chaumet, vlakbij de Champs-Elysées in Parijs werd dinsdagnamiddag overvallen.
Volledig scherm
Juwelierszaak Chaumet, vlakbij de Champs-Elysées in Parijs werd dinsdagnamiddag overvallen. © REUTERS

Twee verdachten overval op juwelierszaak in Parijs opgepakt met “groot deel van buit” op zak

De Franse politie heeft twee verdachten opgepakt voor de overval die dinsdag plaatsvond op een juwelierszaak in het centrum Parijs. Dat is meegedeeld door het parket van Parijs en de politie.

 1. “Topman Pentagon belde China uit angst dat Trump oorlog zou starten”

  “Topman Pentagon belde China uit angst dat Trump oorlog zou starten”

  Een topman van het Pentagon was zo bezorgd over de mentale toestand van toenmalig president Trump in de laatste dagen van zijn ambtstermijn dat hij in het geheim stappen zette om een oorlog met China te voorkomen. Dat schrijven journalisten van de Washington Post in een boek dat de komende dagen zal uitkomen. Trump ontkent in een reactie dat hij China überhaupt ooit wilde aanvallen en doet het verhaal af als “verzonnen”. De Amerikaanse president Joe Biden zegt vandaag nog steeds “alle vertrouwen” te hebben in Milley.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.