Gemaskerde Palestijnen maken zich klaar om aan de grens met Israel ballonnen op te laten met daaraan foto's van de zes Palestijnen die ontsnapten uit een Israëlische gevangenis.
Volledig scherm
Gemaskerde Palestijnen maken zich klaar om aan de grens met Israel ballonnen op te laten met daaraan foto's van de zes Palestijnen die ontsnapten uit een Israëlische gevangenis. © Photo News

Twee van de zes Palestijnen die via tunnel konden ontsnappen uit gevangenis gevat in noorden van Israël

Twee van de zes Palestijnen die eerder deze week uit een Israëlische gevangenis ontsnapten, zijn vrijdag in het noorden van Israël gevangengenomen, zo heeft de politie gemeld.

 1. Parlementaire commissie VS wil Steve Bannon voor de rechter brengen voor minachting van het Congres

  Parlemen­tai­re commissie VS wil Steve Bannon voor de rechter brengen voor minachting van het Congres

  De commissie van het Amerikaanse Congres die onderzoek voert naar de bestorming van het Capitool in januari, wil de vroegere raadgever van Donald Trump, Steve Bannon, voor de rechter brengen. De commissie nam unaniem een resolutie aan waarin ze Bannon beschuldigt van minachting van het Congres, omdat hij vorige week geweigerd had te getuigen. De resolutie gaat nu naar het door de Democraten gecontroleerde Huis van Afgevaardigden, dat moet beslissen of het dossier wel degelijk wordt overgemaakt aan de rechtbank.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.