Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © thinkstock

Twee Nederlandse vrouwen voor de rechter na aanranding 17-jarige pizzakoerier

In Nederland moeten twee 25-jarige vrouwen voor de rechter komen na het aanranden van een 17-jarige jongen. De twee vrouwen zouden in mei dit jaar een pizzakoerier hebben aangerand in hun woning. De jongen werd bij zijn geslachtsdeel gegrepen en er werden seksueel getinte handelingen verricht.

 1. Babysitter van 7-jarig meisje blijkt pedofiel met extreme fantasieën: “Zijn berichten waren walgelijk en verontrustend. Hij wilde het meisje zelfs delen met anderen”
  PREMIUM
  Mol/Turnhout

  Babysitter van 7-jarig meisje blijkt pedofiel met extreme fantasieën: “Zijn berichten waren walgelijk en verontrus­tend. Hij wilde het meisje zelfs delen met anderen”

  Hij werkt in een subtropisch zwembad en organiseert in bijberoep verjaardagsfeestjes voor kinderen. Via zo’n feestje kwam B.V. (23) uit Mol in contact met de 7-jarige Lisa. Hij stelde haar ouders voor om gratis op haar te babysitten. Een excuus om acht maanden zijn seksuele fantasieën met Lisa te beleven. Een deal met een Nederlandse pedofiel, met wie hij haar gedragen ondergoed ruilde, deed hem uiteindelijk de das om. “Mijn dochter moet nu elke dag slapen in de kamer waar hij aan haar heeft gezeten”, getuigt de moeder van het slachtoffer.
 2. Moederbedrijf van onder meer Fiat wil miljarden verdienen met software voor auto’s

  Moederbe­drijf van onder meer Fiat wil miljarden verdienen met software voor auto’s

  Autoconcern Stellantis, het moederbedrijf van merken als Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, heeft plannen om miljarden aan extra inkomsten te gaan verdienen met software voor auto’s. Het bedrijf werkt daarbij samen met technologieconcern Foxconn, BMW en Google-dochterbedrijf Waymo. Het is de bedoeling dat de softwarediensten tegen het einde van dit decennium jaarlijks 20 miljard euro aan omzet gaan opleveren.