Edwin M. en Shardyone S. wilden twee jaar geleden een café-eigenaar doodschieten, maar doodden het verkeerde slachtoffer.
Volledig scherm
Edwin M. en Shardyone S. wilden twee jaar geleden een café-eigenaar doodschieten, maar doodden het verkeerde slachtoffer. © AD/Facebook

“Twee Nederlanders krijgen doodstraf in Marokko”

Twee Nederlanders van 26 en 30 jaar zijn vandaag door een rechter in Marokko ter dood veroordeeld. Dat meldt het Spaanse persbureau EFE op basis van Marokkaanse media. 

 1. Faroek over terreur in Frankrijk: “We zitten in een escalatie die dringend moet gestopt worden, of dit gaat van kwaad naar erger”
  Play

  Faroek over terreur in Frankrijk: “We zitten in een escalatie die dringend moet gestopt worden, of dit gaat van kwaad naar erger”

  Bij een bloedige aanslag in het centrum van de Franse kuststad Nice zijn donderdag drie doden gevallen en zes mensen gewond geraakt, één slachtoffer werd onthoofd. In andere Franse steden kwam het tot incidenten met mogelijke aanslagplegers. Terreurexpert Faroek Özgünes legt bij HLN LIVE uit waarom hij eigenlijk niet verbaasd is over dit dramatische nieuws. “We zitten echt wel in een escalatie”, zegt hij.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is