ANP
Volledig scherm
© ANP

Twee lichamen gevonden in voertuig: zonder twijfel vermiste Hebe en Sanne volgens politie

Bij knooppunt Empel bij het Nederlandse Den Bosch is gisteravond een Kia Picanto gevonden in dezelfde kleur als die van de vermiste Sanne. Daarbij zijn twee overleden personen aangetroffen. De politie zegt er niet aan te twijfelen dat het gaat om de vermiste Hebe (10) en Sanne (26). “We onderzoeken de toedracht. We wensen alle betrokkenen veel sterkte”, aldus de politie. Op onderstaande beelden is te zien hoe de wagen werd teruggevonden.

 1. Gigantische berg afval zorgt voor verschrikkelijke geur in Parijs

  Giganti­sche berg afval zorgt voor verschrik­ke­lij­ke geur in Parijs

  Het stinkt in Parijs en dat heeft maar één oorzaak: een duizelingwekkende berg afval. Die ligt er omdat de vuilnisophalers nu al bijna twee weken staken tegen de veelbesproken pensioenhervorming van president Macron. Daardoor stapelde er zich meer dan 10.000 ton afval op in de straten van de Franse hoofdstad. Vorige week werden al mensen opgevorderd om een soort minimumdienstverlening te verzekeren. Nu zal Anne Hidalgo, de burgemeester van Parijs, een “crisiscel” activeren. De crisiscel komt elke dag samen. Bedoeling is om de “continuïteit van de openbare diensten” in Parijs te verzekeren.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.