ANP
Volledig scherm
© ANP

Twee lichamen gevonden in voertuig: zonder twijfel vermiste Hebe en Sanne volgens politie

Bij knooppunt Empel bij het Nederlandse Den Bosch is gisteravond een Kia Picanto gevonden in dezelfde kleur als die van de vermiste Sanne. Daarbij zijn twee overleden personen aangetroffen. De politie zegt er niet aan te twijfelen dat het gaat om de vermiste Hebe (10) en Sanne (26). “We onderzoeken de toedracht. We wensen alle betrokkenen veel sterkte”, aldus de politie. Op onderstaande beelden is te zien hoe de wagen werd teruggevonden.

 1. Miljardair Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden omdat zijn vrouw dementie heeft: “Verwoestend effect op haar persoonlijkheid kan ik niet langer aan”

  Miljardair Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden omdat zijn vrouw dementie heeft: “Verwoes­tend effect op haar persoon­lijk­heid kan ik niet langer aan”

  Heeft hij wel een hart? Het is dé vraag die Duitsers momenteel bezighoudt, sinds bekend raakte waarom Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden. Zijn vrouw Claudia Hübner (74) lijdt al twee jaar aan dementie. De miljardair geeft aan dat hij niet langer kan leven met “de verwoestende effecten van die ziekte op haar persoonlijkheid”. Intussen brengt hij echter ook heel wat tijd door met zijn jongere vriendin Gabriela zu Leiningen (59).
 2. Franse president Macron belandt in een storm van kritiek door het dragen van luxehorloge van "80.000 euro": “Deze man is een grap”
  8

  Franse president Macron belandt in een storm van kritiek door het dragen van luxehorlo­ge van "80.000 euro": “Deze man is een grap”

  De Franse president Emmanuel Macron heeft deze week zijn omstreden pensioenhervorming voor de eerste keer verdedigd. Hij slaagde er echter niet in de kritiek te temperen, integendeel. Al dagen circuleren er beelden van Macron die tijdens het interview een “luxehorloge van 80.000 euro” droeg. De kritiek op sociale media is alvast niet mals. Wat is er waar aan het verhaal? En droeg Macron geen “goedkoper" model dan men online beweert?