Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © Photo News

Twee geradicaliseerde Franse agenten moeten wapen inleveren

Na de moord op 3 agenten en een bediende in het Parijse politiehoofdkwartier door een geradicaliseerde collega op 3 oktober zijn in de loop van deze week twee politiemannen “ontwapend”. Ook op hen rusten vermoedens van islamitische radicalisering. Volgens Le Parisien wordt er steeds meer melding gemaakt van geradicaliseerde agenten.

5 reacties

 • Alain Maes

  2 jaar geleden
  Vraag mij af hoeveel er bij ons zitten? Maar ja, met onze slimme politiekers, euh, linkse bedoelde ik, zullen er wel geen zijn en indien wel kan het geen kwaad zolang ze maar geen politieker worden
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  Men heeft oons jaren terug gewaarschuwd dat radicalisten verweven zitten in alle openbare diensten van de samenleving. Het zit al zo diep gewoekerd dat het niet meer te stoppen is. Nu en dan , slaat zo ene toe. En dat hebben we enkel aan onszelf te danken. Slachtoffers van onze eigen naïeve tolerantie.
 • Janneke Alsberg

  2 jaar geleden
  en ons Belgisch leger begint nu pas voluit met Moslims te lokken en te werven.. wat een strategisten.. beter In Syrie al super opgeleide mannen ronselen
 • Yves Van Rossem

  2 jaar geleden
  Als politiebeambte het contact weigeren met vrouwen ... is voor mij reden te over om ontslagen te worden met onmiddelijke ingang. Ik dacht dat politiebeambte toch een openbaar ambt is of vergis ik mij. Trouwens waarom moest men hiermee jaren wachten ? moesten er nog meer doden vallen ?
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  In 2011 kwamen over de 1e al meldingen binnen. Nu 2019 moeten eerst 4 doden vallen in het korps vooraleer er wirdt ingegrepen? Wie weet welke info hij allemaal niet heeft achtergehouden nav de gepleegde aanslagen !!! Mij moeten ze niet meer zeggen dat die Jihadisten niet het hand boven het hoofd wordt gehouden!!!!
 1. Britse universiteit draagt professoren op om geen spelfouten meer te corrigeren want dat is “elitair”
  8

  Britse universi­teit draagt professo­ren op om geen spelfouten meer te corrigeren want dat is “elitair”

  Het verbeteren van onjuiste spelling, interpunctie en grammatica zou als “elitair” kunnen worden beschouwd, zo stipuleert de universiteit van Hull in Noord-Engeland. Aan docenten wordt gevraagd om voortaan spelfouten en grammaticale blunders over het hoofd te zien als onderdeel van een ‘inclusief beoordelingsbeleid’ dat erop gericht is om de leerplannen te ‘dekoloniseren’. Dat meldt The Telegraph.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!