De babylijkjes werden gevonden in deze woning in de rue de Barry in de Franse gemeente Bédoin.
Volledig scherm
De babylijkjes werden gevonden in deze woning in de rue de Barry in de Franse gemeente Bédoin. © AFP

Twee Franse baby’s die dood zijn teruggevonden in vriezer stierven geen natuurlijke dood: “Levensvatbaar bij geboorte”

UpdateDe twee baby’s die vorige week dood zijn teruggevonden in een vriezer in de Franse gemeente Bédoin, in de provincie Vaucluse, stierven geen natuurlijke dood. Dat meldt het parket. De lichamen van de twee pasgeborenen werden aangetroffen in de woning van een 41-jarige vrouw, die beschuldigd wordt van moord op minderjarigen.

 1. Onthuld: de geheime plek in Polen waar ze dag en nacht kapotgeschoten Oekraïense tanks herstellen
  PREMIUM
  28

  Onthuld: de geheime plek in Polen waar ze dag en nacht kapotge­scho­ten Oekraïense tanks herstellen

  De westerse hulp aan het Oekraïense leger gaat veel verder dan het leveren van tanks. Zo is er ook een helpdesk opgezet die Oekraïense soldaten kunnen bellen als ze problemen hebben met hun materieel. En valt het mankement niet vanop afstand te verhelpen, dan is er een geheime werkplaats in Polen die dag en nacht werkt om stukgeschoten tanks en kanonnen te herstellen. Geheim, maar vindbaar genoeg om te weten dat de plek een link heeft met het Vlaamse Evergem.
 2. Franse Sihem (18) dood teruggevonden in bos, aangetrouwde neef (39) bekent moord

  Franse Sihem (18) dood teruggevon­den in bos, aangetrouw­de neef (39) bekent moord

  In de Franse provincie Gard, in het zuiden van het land, is het lichaam van een jonge vrouw teruggevonden in een bos. Dat melden verschillende Franse media en is bevestigd door de politie. De 18-jarige Sihem Belouahmia was al sinds 25 januari vermist. De politie arresteerde eerder deze week de 39-jarige neef van het slachtoffer. Die laatste heeft ondertussen toegegeven dat hij Sihem om het leven heeft gebracht na een uit de hand gelopen ruzie.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. KIJK. Trump geeft 400 (!) keer hetzelfde antwoord tijdens urenlang verhoor in fraudezaak
  26

  KIJK. Trump geeft 400 (!) keer hetzelfde antwoord tijdens urenlang verhoor in fraudezaak

  De procureur-generaal van New York heeft een rechter gevraagd om sancties op te leggen aan de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, zijn volwassen kinderen, de Trump Organization en hun advocaten. Ze doet dat vanwege hun ‘aantoonbaar onjuiste’ antwoorden op haar fraudezaak van 250 miljoen dollar tegen hen. Op nieuwe videobeelden die zijn vrijgegeven is te zien hoe Trump zich tijdens een ondervraging afgelopen zomer 400 keer op zijn zwijgrecht beroept.