Het vliegtuigje crashte ongeveer vijftig meter van een circustent waar op dat moment een voorstelling plaatsvond. Verschillende auto's nabij de crash en het vliegtuig zelf vatten vuur.
Volledig scherm
Het vliegtuigje crashte ongeveer vijftig meter van een circustent waar op dat moment een voorstelling plaatsvond. Verschillende auto's nabij de crash en het vliegtuig zelf vatten vuur. © ANP / EPA

Twee doden bij crash vliegtuigje nabij circusvoorstelling in Duitsland

Bij de crash van een vliegtuigje naast een circus in de westelijke Duitse stad Duisburg zijn zondag twee mensen omgekomen, zo heeft een woordvoerder van de brandweer aan het Duitse persbureau DPA gezegd.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.