De Britse premier Boris Johnson bij zijn ambtswoning op 10 Downing Street in London.
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse premier Boris Johnson bij zijn ambtswoning op 10 Downing Street in London. © REUTERS

Twee derde van de Britten heeft genoeg van Boris Johnson: “Feest is voorbij” voor “liegende” premier

Een halfslachtig excuus voor het bijwonen van een drankgelag tijdens de lockdown heeft de positie van premier Boris Johnson in acuut gevaar gebracht. “Gaat u nu eindelijk opstappen?”

23 reacties

 • Hugo hofmans

  4 maanden geleden
  Het feit is dat het van Johnson publiek geraakt is, iemand heeft hem "een loer willen draaien". Er zijn ongetwijfeld veel politici waarvan niets geweten is, die goed hun voorzorgen genomen hebben. OK, misschien fout van Johnson maar hij zal zeker niet de enige zijn. Hij heeft trouwens geen misdaad begaan zou ik denken. Hij heeft zich ook publiek verontschuldigd, dat moet volstaan.
 • Marco b.

  4 maanden geleden
  @Nick Van Malderen.. er is mijn inziens niets erg met kritisch te zijn. Laat ons ook duidelijk zijn, dit is echt niet het enige feestje noch frats dat Johnson heeft uitgestoken. Iedereen is gepermitteerd om eens de bal mis te slaan.. maar keer op keer, rijgt Boris de fratsen aan elkaar en dat zonder enige politieke verantwoordelijkheid te nemen.. Ik sluit me wel aan, dat onze politiekers ook nog serieuze lessen moeten nemen/krijgen in opnemen van verantwoordelijkheid.. Straffeloosheid ten top
 • Nick Van Malderen

  4 maanden geleden
  Met de vinger wijzen kunnen ze goed in België. Kijk eerst in eigen boezem. Hier is 99.99% het beu. Hier is het zo erg dat ze beter een voorbeeld aan hem zouden nemen.
 • Ronny Cypers

  4 maanden geleden
  Als elke politici moet opstappen omdat hij liegt moeten we om 4 maanden verkiezingen houden. In de meeste landen in de wereld om niet te zeggen alle landen. Met leugens en bedrog kom je aan de top. En toch blijven de mensen er op stemmen.
 • Gert Veer

  4 maanden geleden
  Het VK, een natie met de beste universiteiten ter wereld wat toch laat vermoeden dat er enig intellect te vinden is, wordt door 2 liegende en bedriegende paljassen uit de EU geloodst en pas dan valt de penny... Het spreekwoord "men krijgt wat men verdient" kon niet toepasselijker zijn.