Toen de twee Belgen hun auto kwamen ophalen, werden ze gearresteerd.
Volledig scherm
Toen de twee Belgen hun auto kwamen ophalen, werden ze gearresteerd. © Policia Local

Twee Belgen in Spanje betrapt met ‘gekloonde’ Audi

De Spaanse politie heeft bij een controle in Orihuela twee Belgen betrapt die op weg waren met een ‘gekloonde’ Audi. De wagen was in Nederland gestolen, maar kreeg nadien vervalste documenten en nummerplaten van een bijna identieke wagen, om de diefstal niet te laten opvallen.

6 reacties

 • Jean-pierre jansegers

  2 jaar geleden
  Het zullen weer de meest intellectuele Belgen geweest zijn !
 • Daniel Van Styvendael

  2 jaar geleden
  Mischien een goed idee om onze politie in het buitenland stage te laten volgen in verschilende landen.
 • Frankie Deygers

  2 jaar geleden
  Prima werk van de Spaanse politie.
 • Rody Franks

  2 jaar geleden
  Als er met drugs zoveel geld te rapen valt, waarom moeten die dan nog andermans wagen stelen? Graag levenslang aub voor dat soort, enkel op die manier kan misdaad effectief bestreden worden!
 • robertrand walraedt

  2 jaar geleden
  In spanje werken politie en justitie iets vlugger en efficiënter dan bij ons.
 1. Italiaanse privacywaakhond blokkeert AI-systeem ChatGPT

  Italiaanse privacy­waak­hond blokkeert AI-sys­teem ChatGPT

  AI-systeem ChatGPT wordt voorlopig verboden in Italië. Volgens de Italiaanse privacytoezichthouder Garante per la Protezione dei Dati Personali (GPDP) houdt OpenAI, het bedrijf achter het systeem, zich niet aan de regels voor vergaring van persoonsgegevens. Ook zijn er geen systemen om de leeftijd van minderjarigen te controleren en legt het bedrijf niet goed uit aan gebruikers welke persoonlijke gegevens worden verzameld en wat er met die data gebeurt.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.