Het incident gebeurde in Mangle, een discotheek in het noordoosten van Londen, waar ongeveer 600 feestvierders aanwezig waren.
Volledig scherm
Het incident gebeurde in Mangle, een discotheek in het noordoosten van Londen, waar ongeveer 600 feestvierders aanwezig waren. © AP

Twaalf gewonden door "zuurachtige" substantie in Londense nachtclub

UpdateTwaalf personen zijn de voorbije nacht gewond geraakt in een Londense nachtclub, nadat met een "zuurachtige" substantie geworpen was, melden de Britse autoriteiten. Twee van de slachtoffers zouden er ernstig aan toe zijn.

  1. Iran ontkent betrokkenheid bij aanval op olietanker, VS dreigt met “passend antwoord”
    2

    Iran ontkent betrokken­heid bij aanval op olietanker, VS dreigt met “passend antwoord”

    Iran zegt niets te maken te hebben met een dodelijke aanval op een olietanker voor de kust van Oman. Het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken verwijt Israël daar onjuiste informatie over te verspreiden. “Israël gebruikt dergelijke beschuldigingen om de aandacht af te leiden van de feiten. Ze zijn nergens op gebaseerd”, zei een woordvoerder. Volgens Britse minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab zou het “zeer waarschijnlijk” gaan om een “doelbewuste” actie van Iran. Ook de VS is daarvan overtuigd en wil met een “passend antwoord” komen.