De vrachtwagen begon te slippen reed frontaal in op de mini-bus. Twaalf personen lieten het leven, elf anderen raakten zwaargewond.
Volledig scherm
De vrachtwagen begon te slippen reed frontaal in op de mini-bus. Twaalf personen lieten het leven, elf anderen raakten zwaargewond. © AP

Twaalf doden bij verkeersongeval met minibus en vrachtwagen in Rusland

In de Russische stad Syzran lieten twaalf mensen het leven in een verkeersongeval tussen een vrachtwagen en een mini-bus. Elf passagiers raakten zwaargewond. 

0 reacties

 1. Ouders van Laetitia (18) zetten schouders onder nieuwe Bob-campagne: “Wie drinkt en rijdt, krijgt sleutelhanger met naam van onze dochter”
  PREMIUM
  Gent/Oosterzele/Sint-Genesius-Rode

  Ouders van Laetitia (18) zetten schouders onder nieuwe Bob-campagne: “Wie drinkt en rijdt, krijgt sleutelhan­ger met naam van onze dochter”

  Ook meer dan elf jaar na datum blijft het verhaal van Laetitia Vandevelde beroeren. De studente uit Sint-Genesius-Rode was met de fiets onderweg naar Geraardsbergen toen een dronken bestuurder haar omver maaide in de Vijverstraat in Oosterzele. Het meisje, amper 18, overleefde de klap niet. “Door erover te spreken, hopen we dat andere gezinnen nooit door deze hel moeten.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. VN-functionaris waarschuwt voor "dreigende hongersnood" in Afghanistan na talibanovername

  VN-functiona­ris waarschuwt voor "dreigende hongers­nood" in Afghanis­tan na talibano­ver­na­me

  Volgens Natalia Kanem, de directrice van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA), riskeert er een “dreigende hongersnood” te komen in Afghanistan nu de taliban de macht hebben overgenomen. “Het is geen overdrijving om te zeggen dat minstens een derde van de Afghaanse bevolking van 33 miljoen door hongersnood zal worden getroffen”, aldus Kanem. Dat zou vooral komen omdat het gezondheidssysteem in het land moeilijk overeind zal blijven.
 4. Straatracer rijdt krantenwinkel aan diggelen: “Ik lag te daveren in mijn bed”
  PREMIUM
  Turnhout

  Straatra­cer rijdt krantenwin­kel aan diggelen: “Ik lag te daveren in mijn bed”

  In de Patersstraat in Turnhout is zaterdagochtend dagbladhandel Ann volledig vernield nadat een straatracer met zijn wagen de winkel binnenreed. De bestuurder, een 23-jarige man, scheurde met hoge snelheid door de straat en verloor de controle over de wagen. De auto ramde vier ijzeren paaltjes om zich uiteindelijk in de krantenwinkel te boren. De schade is zo groot dat het pand onbewoonbaar is.