Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Turpins stonden op punt te verhuizen en hadden al afscheid genomen, vorige buren durfden hen niet aangeven ondanks vermoedens

David en Louise Turpin hadden al afscheid genomen van hun buren in Californië en stonden op het punt naar Oklahoma te verhuizen, toen ze gearresteerd werden. Achttien jaar geleden hadden hun buren van toen, in Texas, overigens vermoedens van de kindermishandeling bij de Turpins, maar ze ondernamen niets. Uit angst dat David Turpin, die een vuurwapen had, hem achterna zou zitten, klinkt het bij een van hen.

13 reacties

 • Anny Bollens

  5 jaar geleden
  Belachelijk en stom van die buren,de politie er opuitsturen was toch niet moeilijk!
 • Wendy Geusens

  5 jaar geleden
  Die t-shirt's ! Hun kinderen waren gewoon een nummer en een ding (thing). En die buren moeten ze ook straffe!
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  buren zijn ook zwaar in de fout gegaan, ze konden toch gewoon een briefje naar politie sturen, anoniem...
 • Liliane Depauw

  5 jaar geleden
  Daar stopt men zich nu achter, waarom geen aanklacht indienen ,anoniem als het nodig is en dan waren die kinderen gered. Jullie zijn allemaal hypocrieten.
 • Danny De Graeve

  5 jaar geleden
  Mooie buren zijn dit, ze wisten en genoten ervan om hun eigen vuil toe te dekken. Bende laffe zielige schijnheiligaards zijn het, meer niet!
 1. Verschillende explosies waargenomen op bezette Krim: Oekraïne zegt trein met Russische kruisraketten uitgeschakeld te hebben

  Verschil­len­de explosies waargeno­men op bezette Krim: Oekraïne zegt trein met Russische kruisraket­ten uitgescha­keld te hebben

  Er zijn vanavond verschillende explosies waargenomen op de door Rusland bezette Krim in het zuiden van Oekraïne. Volgens lokale bronnen vonden de ontploffingen plaats in de noordelijke stad Dzhankoy. Over de toedracht van de feiten bestaat nog veel onduidelijkheid. De Oekraïense militaire inlichtingendienst spreekt in een officieel communiqué over een aanval waarbij Russische kruisraketten uitgeschakeld werden die via het spoor vervoerd werden. Rusland zegt dan weer dat het een Oekraïense drone heeft uitgeschakeld.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.