Sedat Peker in een van zijn YouTube-video's.
Volledig scherm
PREMIUM
Sedat Peker in een van zijn YouTube-video's. © screenshot YouTube

Turkse maffiabaas hangt ‘vuile was’ van politici buiten op Youtube

Turkije is in de ban van een reeks explosieve onthullingen van een veroordeelde maffiabaas over machtige politici. De onthullingen gaan onder meer over drugshandel, verkrachting en zelfs moord. Deze Sedat Peker zegt dat de regering en de AK-partij van president Erdogan samenwerken met de georganiseerde misdaad.  

13 reacties

 • Stefaan BOGAERT

  2 jaar geleden
  Niks nieuws onder de Europese zon!!
 • Andr� lernout

  2 jaar geleden
  Erdogan is een dictator en narcist. Maar ooit zal de waarheid zegevieren . Ik begrijp niet dat Europa met zo iemand in zee zou gaan.
 • Jacques Heirman

  2 jaar geleden
  Ooit een paar maal in Turkije geweest en vooral de corrupte politie bezig gezien Ik verschiet zeker niet over de uitlatingen van deze bandiet.
 • Eric Servaes

  2 jaar geleden
  Niet moeilijk. Turkije is 1 van de meest corrupte landen. Dat er een dictator aan de macht is versterkt corruptie alleen maar.
 • Fred Fred

  2 jaar geleden
  Is er iemand die gelooft dat dit enkel in Turkije het geval is.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.