Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Turkse crisis deed al drie gezinnen uit het leven stappen

Turkije is in de ban van zelfmoorden met cyanide. Die hebben deze maand al drie families het leven gekost. Het heeft er alle schijn van dat de economische crisis aan de basis van de drama’s ligt. Maar de regering wil daar niet van horen en denkt het probleem te verhelpen door het vergif uit de handel te halen.

22 reacties

 • dirk belis

  1 jaar geleden
  De reacties van Erdogan zijn beleid beginnen te komen en het zal.nog.veel erger worden.Eens zien hoeveel Turken hem nu nog zo geweldig.vinden.Maar ja ,de blinde mollen zullen hem weer geloven zeker als hij het op iemand.anders.gaat steken.
 • Luc Verberght

  1 jaar geleden
  de gewone man vind het regime ook niet goed ,de jonge mensen staan er zeker niet achter ,al wat gestudeerd heeft denkt er anders over,sommige steekt het regime dan in de gevangenis zonder of met nep vonnis Maar helaas komt er veel geld binnen Turkye vanuit het Westen. De stichter van de Turkse staat keert zich in zijn graf,wou een westers land met scheiding van godsdienst en staat.
 • Benny Marcelo

  1 jaar geleden
  Ze hebben daar wel zelf voor gekozen. Ook hier in ons land zitten aardig wat Erdogan liefhebbers; gemakkelijk als je er geen last van hebt.
 • robertrand walraedt

  1 jaar geleden
  Alleen als ze allemaal zelfmoord plegen zal Erdogan ze geloven.
 • Ufuk Durmaz

  1 jaar geleden
  Mensen die met de dood en miserie van een ander “blij” zijn... Hoe laag kun je nog vallen.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Britse premier Johnson verontschuldigt zich voor geweld in Noord-Ierland in 1971
  1

  Britse premier Johnson veront­schul­digt zich voor geweld in Noord-Ier­land in 1971

  Zo'n vijftig jaar nadat tien mensen de dood vonden in Ballymurphy, in het Noord-Ierland-conflict, heeft de Britse premier Boris Johnson wich woensdag in naam van de Britse regering voor de gebeurtenissen verontschuldigd. Dat deed hij in een telefoongesprek met de Noord-Ierse leiders. De Britse regering wil zich volgens premier Johnson inzetten voor verzoening en vooruitgang in het Noord-Ierse vredesproces. Dat blijkt uit een verklaring vanuit Downing Street.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas