Recep Tayyip Erdogan
Volledig scherm
Recep Tayyip Erdogan © AFP

Turkse admiraals opgepakt na kritiek op kanaalplan regering-Erdogan

In Turkije zijn tien gepensioneerde admiraals in Turkije opgepakt nadat ze openlijk kritiek hadden geuit op een groot kanaalproject van de Turkse regering van president Recep Tayyip Erdogan. Dat deden ze samen met bijna honderd andere gewezen marineofficieren in een open brief.

5 reacties

 • Danny Govaerts

  1 maand geleden
  Erdogan lijkt schrik te krijgen van zijn eigen schaduw. Als oud militaire op pensioen nog hun mening niet mogen geven. Waar gaat dat dan eindigen. Dat hij van niemand nog tegenspraak duld in enig gesprek.
 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  Erdogan aan de macht door de beslissende stemmen van Turken in het buitenland,,, dit zet aan tot nadenken is het niet zo?
 • Emiel Vandeplas

  1 maand geleden
  En die mogen dus bij Europa komen ? Wanneer worden ze in Europa wakker ? Hongarije en de ganse rest is er gewoon bijgesleurd . Raadplegingen zijn niet besteed aan de kiezers. Ze mogen alleen op straffe van boete voorafbepaalde on-democratische lijstjes gaan invullen !
 • Marcel Van Overloop

  1 maand geleden
  Erdogan heeft zelf zijn staatsgreep georganiseerd. Die oud militairen hadden wel beter moeten weten en dat Erdogan geen kritiek duld en die personen doet opsluiten in zijn totalitaire staat.
 • Patrick Rasschaert

  1 maand geleden
  de democratie op Turkse manier
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”