REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Turks president Erdogan dreigt ambassadeurs van tien landen uit te wijzen: “Wie zijn zij om Turkije zo de les te spellen?”

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan dreigt ermee de ambassadeurs van tien landen uit te wijzen. De diplomatieke rel is een gevolg van de gezamenlijke eis van die tien landen om opposant Osman Kavala vrij te laten.

37 reacties

 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  @Ali YAldiz, hetzelfde zal er gebeuren als de Poorten van Wenen waar jullie onder de voet zijn gelopen door de Polen. :)
 • Yolande MARIS

  1 maand geleden
  Moesten wij ook kunnen doen met onze politici,waren in een mum van tijd terug een welvarend land zonder schuldenberg.
 • ali yaldiz

  1 maand geleden
  Uit de navo halen haha dan zullen we zien wat er met navo gebeurt zonder turkije.
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Nog wat geduld en dan is hij persona non grata. m.a.w. een echte staatsgreep.
 • Marc Vinck

  1 maand geleden
  Opgesloten zonder proces sinds 2017. Dit gebeurt alleen in bananenrepublieken. Turkije is dat ook blijbaar. De dictator Erdogan een wereldleider, lees ik hier. Dus op dit forum is ook plaats voor slapstick en stand up comedy.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.