Terwijl de Turkse bevolking in een strenge lockdown zit vanwege het coronavirus mogen buitenlandse toeristen zich vrij bewegen in de badplaats Kusadasi.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl de Turkse bevolking in een strenge lockdown zit vanwege het coronavirus mogen buitenlandse toeristen zich vrij bewegen in de badplaats Kusadasi. © Mitra Nazar

Turkije zit in een strenge lockdown, maar toeristen mogen gaan en staan waar ze willen

Turkije is vastberaden het toeristenseizoen te redden, en heeft daarom een opendeurbeleid voor vakantiegangers. Een strenge lockdown die Turken binnen moet houden, geldt niet voor buitenlandse toeristen. Zij kunnen doen wat ze willen.

56 reacties

 • Ronald Bruynseels

  4 weken geleden
  Ronald Bruynseels Waar zit onze regering en de experten om het bezoek aan zulke landen gewoon te verbieden, doch dan met een DEFTIGE CONTROLE. Het lijkt erop dat ze de corona hier niet willen uitroeien ,en wij maar ons aan de regels houden. En dan maar naar Europa luisteren waar ze volgens mij ook het een en ander mankeren als ze dit niet begrijpen. Ik hou me aan de regels en blijf voorzichtig in eigen land en steun onze horeca.
 • Geert Van Gindertaelen

  4 weken geleden
  Turkije roept op tot haat tegenover het westen... boycot volledig dit arm land, ga elders op vakantie, gun hun het genot van islam-toeristen, zoals ze vragen.
 • raul mechelen

  4 weken geleden
  In spanje mochten de inwoners niet naar de canarische eilanden maar de duitsers vlogen er naar toe met honderden vliegtuigen. Het draait effectief om geld . Elk land bepaald de kleur van een ander. echt nergens geen logica en dit dankzij de EU. ( een home voor afgedankte politici).
 • Philippe Vanbelleghem

  4 weken geleden
  Weg blijven uit Turkije , gedaan met het steunen van een dictatuur .
 • Bettina De mol

  4 weken geleden
  Ik steun dit jaar de Belgische sector voor toerisme, is hier ook broodnodig! Ik zal mijn vrienden volgende jaar in Turkije bezoeken