NAVO-topman Jens Stoltenberg.
Volledig scherm
NAVO-topman Jens Stoltenberg. © Reuters

Turkije stuurt mondmaskers, ontsmettingsmiddel en andere hulp naar Spanje en Italië

Turkije heeft woensdag een militair vrachtvliegtuig met mondmaskers, beschermende brillen en andere medische hulp naar Spanje en Italië gestuurd om deze landen te helpen bij de strijd tegen het coronavirus.

10 reacties

 • Silih ylmz

  1 jaar geleden
  Turkije doet het altijd goed, ookal helpen ze andere landen in nood NOOIT zijn jullie tevreden. NOOIT zijn jullie dankbaar. Jullie zijn gewoon bang dat de EU uitelkaar gaat vallen en geloof me na EU zijn weigering van hulp gaat dit ook gebeuren. Goede daden worden altijd beloond.
 • Eray Buday

  1 jaar geleden
  Zo zie je hoe de EU echt in elkaar zit..Italie en Spanje zullen dit zeker niet vergeten..zal niet lang meer duren dat er veel landen uit de Eu gaan stappen..
 • Guy Van Becelaere

  1 jaar geleden
  Dat heeft een prijs wees daar maar zeker van ze zullen de vluchtelingen daar weer afzetten en dreigen om hun oorlog in Syrië verder te kunnen zetten of liever een ander land bezetten. Stoltenberg zou beter zwijgen een NAVO lid valt geen ander land binnen zonder reactie, zonder de VS(geldmiddelen) zou de NAVO zelfs niet bestaan en zou Poetin nogal lachen met dit amechtig Europa
 • Ramazan Arzoglu

  1 jaar geleden
  Mooi gebaar !
 • hasso Naciye

  1 jaar geleden
  Respect voor Turkije
 1. Duitse ‘nazifreak’ veroordeeld voor illegaal bezit oorlogswapens, moet afweergeschut en tank verkopen

  Duitse ‘nazifreak’ veroor­deeld voor illegaal bezit oorlogswa­pens, moet afweerge­schut en tank verkopen

  Een Wehrmacht-tank, Flak-luchtafweergeschut, een torpedo, een mortier, machine- en aanvalsgeweren, semi- en volautomatische pistolen, ruim 2.000 patronen én een grote hoeveelheid nitrocellulosepoeder. Het bevond zich allemaal in de villa van Klaus Dieter Flick (84) in een chique buitenwijk van het Noord-Duitse Kiel. Zijn ‘nazimuseum’ leverde de miljonair dinsdag een veroordeling op van 14 maanden voorwaardelijk en een boete van 250.000 euro.