Emmanuel Macron.
Volledig scherm
Emmanuel Macron. © Photo News

Turkije: “Macron sponsort terroristische organisaties, hij ontvangt hen regelmatig op het Elysée”

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu beschuldigt de Franse president Emmanuel Macron ervan “terrorisme te sponsoren”. Dat zei hij als reactie op de kritiek die Macron geuit had op de Turkse invasie in het noordoosten van Syrië.

12 reacties

 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Erdogan maakt dat de Turken wijs. En die geloven dat. Omdat ze allemaal schrik hebben en niet meer nadenken. Ik hoop dat Macron een productief contact heeft met Johnson. Met Merkel, Erdogan, Trump mogen er Franse vonken zijn. Ik ben geen fan van Macron maar hij is wel de enige dynamiek in Europa.
 • Luc Lepoudre

  3 jaar geleden
  Moeten we eens oplijsten welke oorlogsmisdadigers ons land mag verwelkomen op het Navo-hoofdkwartier.
 • etienne bies

  3 jaar geleden
  “Macron mag niet vergeten dat Turkije ook lid is van de NAVO en dat hij aan de zijde van zijn bondgenoten moet staan.”Turkije moet NIET vergeten dat ze eerst de toestemming moesten vragen aan de NAVO voor ze een deel van Syrië gingen bezetten.
 • johan fransaert

  3 jaar geleden
  onze vriend Erdogan samen met zijn islamitische partij is de reden dat Turkije beetje bij beetje terug naar de middeleeuwen gaat, waar een vrouw een gebruiksvoorwerp is en de man oppermachtig, welkom in het nieuwe Turkije.
 • Gino De Neef

  3 jaar geleden
  Daar zou ik niet van verschieten.