Syrische Koerden demonstreren tegen de Turkse militaire operatie tegen de Koerdische YPG-milities, in de stad Muabbadah.
Volledig scherm
Syrische Koerden demonstreren tegen de Turkse militaire operatie tegen de Koerdische YPG-milities, in de stad Muabbadah. © AFP

Turkije houdt vast aan offensief tegen Koerden in Afrin

Ondanks scherpe kritiek van de Verenigde Staten voelt Turkije zich niet gebonden aan de VN-resolutie over een wapenstilstand in Syrië. Het land is van plan om zijn offensief voort te zetten tegen de Koerdische YPG-milities in Afrin.

8 reacties

 • Ilhan Tuncel

  4 jaar geleden
  Tegen een tereurgroep kan er geen staakt het vuren bestaan
 • hasso Naciye

  4 jaar geleden
  Eindelijk komt vrede en rust in Afrin waar ypg terroristen daar alles vernield hebben en 350 duizend Syriërs meestal Arabieren gaan gezellig en in vrede terug naar hun geboorte land. Binnenkort 3.5 miljoen Syriërs die in Turkije wonen terug naar Syrië als oorlog gedaan is dankzij Erdogan . wereld moet respect tonen aan deze moedige man Erdogan .
 • Hendrik Peetersen

  4 jaar geleden
  Boycot turkije ! Een handelsverbod met turkije haalt niets uit. Ze verkopen daar alleen namaakhandtassen en nep goud.
 • Luc Deboosere

  4 jaar geleden
  Europa zegt weer niets! Zwijgen is instemmen.
 • Fenasi Kerim

  4 jaar geleden
  Turkije heeft alles opgelost in die regio... binnenkort gaan de syriers die gevlucht zijn van die terroristen en op dit moment veilig in turkije zijn....terug naar hun vaderland! Danku wel erdogan!