Bij de aanslag in de Notre-Dame van Nice donderdag kwamen drie mensen om het leven.
Volledig scherm
Bij de aanslag in de Notre-Dame van Nice donderdag kwamen drie mensen om het leven. © EPA

Tunesiër verhoord die samen met dader Nice migratietraject aflegde, drie mannen vrijgelaten in onderzoek naar mesaanval

Een 29-jarige Tunesiër wordt verhoord in Frankrijk in het onderzoek naar de gruwelijke mesaanval in Nice deze week. De twintiger wordt ervan verdacht het migratietraject te hebben afgelegd met de dader, zo is uit eensluidende bronnen vernomen. Drie andere mannen zijn zondag opnieuw vrijgelaten.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.