Archiefbeeld van een Boeing van TUI die opstijgt vanop de luchthaven van Palma de Mallorca
Volledig scherm
Archiefbeeld van een Boeing van TUI die opstijgt vanop de luchthaven van Palma de Mallorca © REUTERS

TUI wil in juni weer toeristen naar Mallorca vliegen

Reisconcern TUI bereidt zich volop voor op het aankomende zomerseizoen. Mallorca zou binnen enige tijd al opnieuw worden aangevlogen. “We willen onze vliegreizen naar Mallorca tegen half of ten laatste eind juni hervatten”, heeft CEO Fritz Joussen verklaard aan het Duitse dagblad Rheinische Post. Maar ook andere bestemmingen worden bekeken.

11 reacties

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  En die hotels zijn er ook klaar voor ? Dit betekent toch niks meer zelf opscheppen aan het diner, enkel de strandbars open of zo ? Benieuwd hoe ze het gaan aanpakken. Gegarandeerd een pak besmetting eer we halfweg de zomer zijn. Dan kan de school niet open in september en zijn al onze inspanningen voor niks geweest. Trouwens, Mallorca wou toch geen toeristen meer, wel !? Laat ze maar eens een jaartje sudderen en kijken of er meer dankbaarheid uit voortkomt.
 • Elke Van Cauwenbergh

  1 jaar geleden
  Maand te laat eerst op gemak opstarten beter in juni voor in Julie massatoerisme aankomt
 • Cornelis Nepos

  1 jaar geleden
  Dat is vragen om een tweede corona-uitbraak.
 • Carl Op de Beeck

  1 jaar geleden
  Je moet goed gek zijn om in een vliegtuig te kruipen.
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Goffin onderhandelt dus met de buurlanden. Misschien moet hij ook eens onderhandelen met de landen die hun grenzen binnenkort openen voor toeristen en waar het corona virus wel goed onder controle was. Zoals Griekenland bijvoorbeeld.