AFP
Volledig scherm
© AFP

TUI Nederland gaat alle vakantiereizen naar Spaanse eilanden annuleren tot 13 augustus: “Vanuit ons land gaan de reizen wél nog door”

Reisorganisatie TUI gaat voorlopig alle vakantiereizen voor Nederlandse toeristen met vertrek vanaf 16 juli tot en met 13 augustus naar de Balearen en Canarische eilanden annuleren wegens het oranje reisadvies dat in Nederland gaat gelden voor die eilanden. Voor de Belgische markt is dit vooralsnog niet aan de orde, zo heeft Piet Demeyere, woordvoerder van TUI, bevestigd aan onze redactie.

49 reacties

 • Bart De keuster

  2 weken geleden
  Ben juist terug van mallorca en voelde me daar veiliger als hier, iedere dag voor het eten werd temperatuur gecontroleerd en was er toezicht op handen ontsmetten, dat heb ik hier nog niet tegengekomen , is gewoon hoe je zelf er mee omgaat, binnen of buitenland een virus kent geen grenzen.
 • Nancy De Cloedt

  2 weken geleden
  In Chersonnisos zit het vol met Belgische en Nederlandse jongeren.Fuiven en opeengeplakt gelijk vliegen.Aan testen denken ze niet.Controle is er niet .
 • Marc Wolfs

  2 weken geleden
  Dan vertrekken de Hollanders toch vanuit belgie. Slim!!!
 • marie-rose van der haeghen

  2 weken geleden
  Dan moeten ze hier die Nederlanders ook maar weigeren
 • Ilse Vanlommel

  2 weken geleden
  Alweer een pluim voor hen die er de kantjes aflopen. 65+ wacht mooi beurt voor vaccinatie af. Houd zich aan regeltjes en wat zien en horen we : dit is de zomer vd vrijheid nietwaar JJ? Mijn oor ja,voor de profiteurs zonder verstand,doe maar op,onze generatie telt al lang niet meer mee,afgeschreven,voorbij,maar wel 45jr nen bult gewerkt om uiteindelijk de (staats)kas gespekt te hebben om te zien hoe er mee gesmost wordt...
 1. Hoe vraag ik de pass sanitaire aan? En gelden dezelfde regels voor kinderen? Al uw vragen over de Franse gezondheidspas beantwoord
  PREMIUM

  Hoe vraag ik de pass sanitaire aan? En gelden dezelfde regels voor kinderen? Al uw vragen over de Franse gezond­heids­pas beantwoord

  Wie binnenkort in Frankrijk een museum bezoekt of zich neervlijt op een terras, moet over een gezondheidspas beschikken, zelfs pour un petit café. Op die pas moet het bewijs van dubbele vaccinatie of immuniteit staan, of het resultaat van een negatieve PCR- of antigeentest van hoogstens 48 uur. Maar zal het ook voor toeristen gelden? En wat met hotels en campings? Wij beantwoorden uw vragen.