Tsjechische politie gaat verkeersovertreders achtervolgen met Ferrari

De politie in Tsjechië gaat een Ferrari gebruiken om verkeersovertreders te achtervolgen. Dat maakte de Tsjechische verkeerspolitie bekend.

3 reacties

 • Willy De Gieter

  4 maanden geleden
  Hopelijk blijft de zeven jaar garantie geldig na inbeslagnames.
 • Frans Grootjans

  4 maanden geleden
  Zalig toch, dat ze maar veel slechterikken pakken.
 • Ives Ameel

  4 maanden geleden
  Hopelijk zijn de boetes evenredig want dat ding zuip brandstof.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. REPORTAGE. Op bezoek bij Vlaamse jachtverhuurder Yoe (59) op Ibiza: "Messi was een heel toffe gast. Ronaldo was een ander verhaal”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Op bezoek bij Vlaamse jachtver­huur­der Yoe (59) op Ibiza: "Messi was een heel toffe gast. Ronaldo was een ander verhaal”

  Ibiza, the place to be? Genoeg genotzoekers willen zo snel als het kan weer van het eiland. Om dan aan boord van een luxejacht te vertoeven weliswaar, liefst uit de kostbare vloot van Vlaamse jachtverhuurder Yoe Weytjens (59): “Ik regel alles voor mijn klanten, behalve drugs.” Het verhaal achter de luxejachten waar sterren als McCartney en Messi 12.500 euro per dag voor op tafel leggen.